Salon Ambience

Salon Ambience by Cosymax

Al enkele decennia lang levert Salon Ambience meubilair van de hoogste kwaliteit aan kapsalons in meer dan 100 landen over de hele wereld. Wat zijn de ingrediënten van dit succes? Kwaliteit, innovatie, design en communicatie gekoppeld aan de waarden van de italiaanse stijl, inclusief traditie en vakmanschap.

Alle onderdelen en grondstoffen die in de Salon Ambience producten zijn verwerkt, zijn 100% MADE IN ITALY. Elk detail, van het stuk skai tot aan het stiksel, van de keuze van de afwerking tot aan de verpakking is in het belang van de totale kwaliteit terug te vinden. De Hydraulische pompen zijn 100% made in Italy; de hoogste kwaliteit van elke afzonderlijke pomp wordt gegarandeerd door hightech productie. De skai die gebruikt wordt voor de stoelen is verkrijgbaar in 47 kleuren zonder meerprijs. Ze wordt gekenmerkt door een hoge slijtvastheid en grote elasticiteit waardoor een aantrekkelijk uiterlijk wordt behouden.

Tijdens de openingsuren van onze winkel kan u het gamma kappersmeubilair van Salon Ambience, vrijblijvend bekijken in onze showroom. Misschien ontvangt u graag meteen een offerte voor de inrichting van uw kapsalon ? Of leert u ook graag alle details en prijzen over het meubilair kennen? Maak dan een afspraak met German Ooms (zaakvoerder) tel: 03/354 34 43. Hij geeft u graag het juiste advies bij de inrichting of de herinrichting van uw kapperszaak.