Dupphair

Nieuw gamma Dupphair kappersproducten

DUPP producten zijn ontworpen om je persoonlijkheid te onderstrepen, waar je ook vandaan komt of heengaat. Haar is bedoeld om mee te spelen, om nieuwe dingen mee te proberen en waarmee je een stijl creëert voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis.

DUPPhair kappersproducten zijn exclusief voor de kapper en enkel verkrijgbaar bij Cosymax. 

Do it your way. Strijk het glad, gooi het omhoog, laat het alle kanten op steken, hoe je het ook draagt, doe het op jouw manier. DUPP volgt voortdurend de laatste backstage trends en is ontworpen voor de stijlkameleon. Voor elke vrije geest is er een perfect passende mix, juist óók voor hen die out of the box denken en doen. Dus grijp twee, drie, vier, zoveel producten als je wilt om een hele nieuwe look uit te vinden.

Het frisse, unisex design van de verpakkingen is geïnspireerd door de diversiteit aan blauw- en groentinten uit de zee. Deze invloeden zijn doorgetrokken in de parfumering van de producten. De producten hebben stuk voor stuk een stoer, modern uiterlijk met strakke lijnen en krachtige typografie. Of je nu op zoek bent naar perfecte krullen, sterke fixatie, een beach-look of een warrig effect, de indicatie van Hold, Volume en Shine op een schaal van 0 tot 5 helpen jou in het maken van je keuze.

Waarom DUPPHAIR kappersproducten

⇒ Professionele kwaliteit, gebruikt door de kapper.

 ⇒Voor alle kapsels een product!

⇒ Heerlijke frisse geur

⇒ Makkelijk uitwasbaar

⇒ Fashionable producten volgens de laatste backstage trends

 

Just dupp it your way! 

Dupphair kapperproducten, gamma afwerkingsproducten

Bekijk ook onze andere merken :

– ons eigen huismerk Cosihair kappersartikelen